SPECIALISERET RAPPORTEREINGSSOFTWARE

WinCan Software er et specialiseret software program for TV inspektion og administration af data.
WinCan tilbyder forskellige løsninger, der begynder med indsamlingen af de inspektionsdata til analysen af disse data og endelig integration i Geografiske Informations Systemer (GIS). I over 22 år har WinCan fokuseret på innovative teknologier og globalt markedsstrategi.”

Disse to principper i WinCan’s filosofi forklarer, hvorfor WinCan software giver integrationen af de nyeste inspektion teknologier i 46 forskellige sprog og 50 forskellige inspektion standarder. Med mere end 7000 licenser solgt over hele verden, er WinCan software markedsleder inden for TV inspektion software.

WinCan Web

WinCan Web  – Denne cloud-løsning til sikker, browserbaseret adgang til WinCan VX inspektioner.
Sikker offentliggøre inspektion data, billeder og video til internettet ved hjælp af din egen server eller WinCan s. Levere resultater overalt med det samme, alt imens opretholde en stram styring af pr-brugeradgang.

WinCan Pro Touch

WinCan ProTouch  – Enkel, bærbare inspektion for skubbekamera til inspektioner af stikledninger
Touchscreen dataindtastning og en stor videoskærm gør ProTouch ideel til tabletbaseret dokumentation fra skubbekamera til stiklednings inspektioner. ProTouch grænseflader med WinCan 3D (sælges separat) til automatisk at generere en 3D-model af inspicerede rør.

WinCan Map VX

WinCan MAP   – Det geografiske informationssystem for kloaknettet

Naviger og analysere dine inspektion data ved hjælp af velkendte synspunkter GIS og værktøjer. WinCan Kort VX accepterer alle større GIS dataformater (ESRI, AutoCAD, DXF / DWG, MapInfo, OpenStreetMap, etc.)

WinCan VX

WinCan VX – For TV inspektions firmaer 

WinCan VX er kernen i hele WinCan produktfamilien. Det giver de centrale funktioner, du har brug for at indsamle inspektion rør data, organisere det i en database, og generere inspektionsrapporter, der grafisk viser røret og dets defekter.

WinCan Analyst

WinCan ProTouch – Enkel, bærbare inspektion for skubbekamera til inspektioner af stikledninger

Fang tværsnitsmønsteret støbt ved ringlaseren hardware over den fulde længde af et rør til at frembringe en 3D-model af sin profil, samt rapporter om ovalitet, kapacitet og diameter.

WinCan LaserScan

WinCan Analyst er en software til at evaluere, håndtere og analysere kloaknet WinCan Analyst indeholder forskellige funktionelle områder: Forvaltning af status data for kloaksystemer herunder deres automatiseret klassifikation og analyse af egenskaberne ved de kloaksystemer.